torstai 31. heinäkuuta 2014

(Lähes) immateriaalinen paita

Mitä keksiä pienen 1 v miehenalun syntymäpäivälahjaksi, kun äidin lahjatoive on jotain, mistä ei jää mitään jäljelle? Koska lapsella on jo kaikki tarvittavat vaatteet ja lelut.

No poikkeuksen sääntöön tietenkin! Jotain itsetehtyä ja kestävää, sellaista mikä lämmittää ja tuntuu pehmeältä ja mistä taatusti ei jää materiaa jäljelle kun pieneksi jäätyään sen saa myytyä tai vähintään annettua eteenpäin pukemaan vielä lukuisia käyttäjiä. Näillä perusteluilla myös pojan äiti hyväksyi lahjan, joka on materiaa.

Paita siis, Verson Puodin / Majapuun / Pehemiän  laadukkaasta joustofroteesta, jossa vielä niinkin nostalginen kuosi kuin vuoden 77/78 äitiyspakkauksen makuupussin Nalle-kuosi Leena Rengon uudelleenpiirtämänä. Nih. Ei sen enempää, eikä vähempää :D Joustis tuli tilattua Versolta, valkoinen resori taitaa olla Majapuulta tilattua kotimaista laatua. Kun kuosi on noin retroöveri, valkoinen kanttaus kaula-aukossa raikastaa mielestäni kivasti.

Koon 86/92 paita, kaavaa ei ollut vaan summissa saksin miikkarin pitkähihaisen paidan mukaan (joo tosi fiksua, mutta kaavojen etsiminen ja piirtäminen on niin "vaivalloista"). Hihat ovat aavistuksen pitkät, mutta käänteet ovat lähes 10 cm korkeat joten hihoja saa siististi käännettyä. Tällä ratkaisulla hain käyttöiän maksumoimista.

Tämmöinen siitä tuli. Tähän lahjaan en lahjapaperia käytä....


Ei kommentteja: