sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tomeralle tytölle mekkonen

Viime blogipäivityksestä on aikaa, siispä aika rikkoa blogihiljaisuus...

Päätin pitkästä aikaa osallistua ompeluryhmän perjantaiompeluhaasteeseen jossa tällä kertaa oli yhteistyössä Ikasyr. Tilasin matskut ja jäin odottamaan perjantaita.

Perjantaiaamuna paketista kuoriutui kauniin marjapuuronvärinen trikoo, jossa kaksi printtiä. Tytölle siis! Mutta sitten ilta ei mennytkään kuten itse suunnittelin, niinpä pääsin haasteen kimppuun vasta lauantain puolella. Elämä on! mutta 2 h sain mukavasti kulumaan yöllä tähän haasteeseen.

Minulla ei ollut kaavaakaan valmiina, tai siis valmiiksi piirretyt olivat kaikki hukassa. Ompeluhaasteessahan saa olla  kaavat valmiina ja koneet säädetty (ja pitääkin olla, että ehtii varmasti ommella kahdessa tunnissa). Päädyin jäljentämään kaavan jemmassa odottavasta Metsolan mekkosesta, helmaa muokkasin sellaiseksi, että mekolla voi leikkiä ja konttailla pikkuautoja ajeluttamassa niin ettei helma ole koko ajan polvien alla.

Joskus noin klo 2:30 lauantaiaamuna tuli kuvattua tämä:


Sitten odottamaan aamua ja sovitusta. Mekko oli juuri sopivan kokoinen! Mekon käyttäjäkin tuntuu tykkäävän. Tästä olikin mukava jatkaa aurinkoista viikonloppua.

Ei kommentteja: