lauantai 6. heinäkuuta 2013

Shoppailtu on

Minulla on ollut viime aikoina käsityöt tauolla, joskin olen jonkin verran kankaita leikellyt. Mutta olen täyttänyt kangaskaappia senkin edestä! Ja napsutellut alennusmyynneissä...

Tänään tuli paketti Meandilta. Minulla kävi sellainen tuuri että satuin juuri oikeaan aikaan käväisemään outletshopissa kun 50% alennusmyynti oli juuri  avattu verkkokauppaan mutta alea ei oltu vielä ilmoitettu missään, ja niinpä sain ihan rauhassa napsutella siellä ja kaikkea vielä löytyi. Kaupasta puolentusinaa puseroa itselle, shortsit itselle sekä farkkushortsit ja collegepolvihousut pojalle.

Talvella Meandi kutsuilla petyin Wings at back -puseroon, jota olin sitä ennen kuolannut netistä. Myyjällä oli vain M-kokoinen pusero ja se näytti päällä ihan kamalalta. Berry-värikään ei näyttänyt livenä yhtä hyvältä kuin kuvasta, niinpä se jäi ostamatta. Mutta nyt annoin sille mahdollisuuden, L-koossa ja kyllä kannatti! Näin kesällä tuo värikin miellytti silmää enemmän.


Lepakkohihapuseron parina on Comfy shorts, ihan nimensä veroiset.  Vaativat tosin vyön päällä pysyäkseen.Luulen että tämä setti pääsee ahkeraan käyttöön tänä kesänä.

On jotain myös valmistunut jo paljon aiemmin, puolipotkarit tytölle. Sama kaava kuin aiemmin esitetyissä bambujoustis- ja jurassicpotkareissa.
Ihana ja tosi toimiva malli SK lehden kaavalla muistaakseni vuodelta 2004 (en muista numeroa). Punainen bambitrikoo Metsolalta sekä Lillestoffin aivan ihana metsäinen bambitrikoo, ostettu Dawandan kautta Saksasta kun sitä ei saanut enää mistään muualta siinä vaiheessa kun päätin että sitä on saatava. Kuuluu niihin herkkuihin (mm. Leena Rengon punaisen kukkajoustiksen kanssa), että se on käytettävä hyvin tarkkaan harkiten. Punaisen resorin alkuperää en muista, mangonkeltainen on Myllymuksuilta.

Puolipotkarit ovat mitä parhain vaatekappale vauvoille kun ne on tehty elastaanitrikoosta ja malli on sopivan tyköistuva. Käyttöikä on monta kuukautta, toisin kuin joustamattomista trikoolaaduista tehdyillä. Pojalla käytin sellaisia, ja yleensä jalkaterä oli jossain ihan muualla kuin potkareiden jalkaterässä, joskus oltiin jopa merenneitona kumpikin jalka potkittuna samaan lahkeeseen. Toista se on ollut ollut tämän potkarimallin kanssa, ovat pysyneet päällä ja istuvuus on mitä täydellisin.

Viime aikoina meillä on tosin oltu usein ilman mitään vaatetta, vaippaa lukuunottamatta jo ihan helteidenkin takia. Lisäksi aivan näinä hetkinä lähdetään ihan tosissaan liikkeelle konttaamalla, joten vaatteista alkaa polvet saamaan kyytiä. Täytyykin kaivaa pojan vanhat konttaussukkahousut esiin :P

Mutta fiilistelen edelleen Meandin hankintoja, olivat napakymppi kaikin puolin. Poikakin hyväksyi polvihousut heti, vaikka lähes täyspitkät nuo 98/104 vielä hänelle ovat ja vyötärö säädetty hyvin pieneksi. Luultavasti tulevat olemaan käytössä vielä ensi kesän, ja ehkä sitäkin seuraavan.

Näissä tunnelmissa tällä kertaa.

Ei kommentteja: