perjantai 24. toukokuuta 2013

Majapuun lohiksia värisuora ja vähän muutakin

Majapuun lohikset, kitarat ynnä muut viime viikon tiistaina tilaamani neulokset kotiutuivat meille jo maanantaina. Kuosien suunnittelijana on kukapa muukaan kuin Leena Renko!

Täytyy tunnustaa että aika harvoin kankaiden näkeminen on aiheuttanut niin suurta sydämentykytystä kuin näiden. Ensiksi näiden tilaaminen vaati täydellistä ajoitusta olla oikeaan aikaan koneella koska osa myytiin loppuun alle tunnissa. Pinkistä ajattelin tekeväni jotain itselleni ja sitä on enemmän kuin muita, mutta mainitessani asiasta isännälle (joka yllättäen sanoi pitävänsä lohiskuosista) pyysi jättämään lohikäärmeet lastenvaatteita varten :D

Koska lohiksen korkeus on huimat 20 cm, ei kuosi taida päästä vielä vauvelin päälle, mutta kohtapuoliin koon 98 vaatteisiin siirtyvä poikani voisi saada keltaisen tai vihreän lohiksen kavereineen hupparia värittämään. Kunhan ensin saan Palomies-setin valmiiksi :D


Tämä omppu-kuosi on meille lohisten ohella ensituttavuus ja sopinee lohista paremmin vauvan vaatteisiin. Luulen että siitä voisi ainakin one piece valmistua.

Ja ei nämä ainoat neulokset olleet jotka meille kotiutui, pyykkikoneessa pyörii parhaillaan kitaraa harmaana ja pinkkinä sekä pinkkiä tähteä kuin myös Metsolan ysmystä kotiutunut tummapinkki joustis. Lisää kankaita on Metsolasta vielä matkalla, itseasiassa sieltä tuli tilattua koko värisuora yksivärisiä joustiksia sillä Metsolan vaatteissa käytetyt froteelaadut ovat niin kauniin värisiä että haluan myös ommella niistä itse. Tuo tummapinkki on aivan mahtavan luonnossa. Harmittaa vihreän pallon loppuminen nenän edestä mutta ei auta itku markkinoilla. Punavalkoista raitaa ja ruskeakeltaista palloa on tulossa myös!

1 kommentti: