sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Puolipotkareita ihanista kankaista

Tuli surautettua kuopukselle muutamat puolipotkarit aivan mahtavalla kaavalla, joka löytyi vuosia vanhasta Suuri Käsityö -lehdestä. Kaavalla valmistuu mukavat ja hyvin istuvat puolipotkarit hetkessä.


Kumpikin on kokoa 68. Keltaiset on ommeltu mangonkeltaisesta unelmanpehmeästä Myllymuksujen bambujoustofroteesta jota olen joskus ostanut kaappiin 40 cm kaitaleen. Nämä onnistuivat todella hyvin. Znokin Jurassic trikoosta ommellut olivat hiukan epäonnisemmat yksilöt, saumat eivät millään meinanneet osua kohdilleen ja teräosat ovat hiukan vinot ja saumat jyystetty saumurilla pariin otteeseen, mutta toimivat silti ihan hyvin. Resori, joka ei kuvassa juurikaan näy on muistaakseni Sampsukasta ostettua tencel-resoria.


Jurassicien resori on puolta kapeampi kuin bambujoustis potkarien, mutta pituutta on silti riittävästi. Puolipotkarien malli on sellainen että resorin voi vetää vauvan kainaloihin saakka tai taittaa haluamastaan kohdasta. Jurassicin resoria ei kuitenkaan ole käännettäväksi asti.


Bambuiset vielä kerran Metsolan Sunday liivarin (62/68) parina. Keltaiset natsaavat todella hyvin yhteen. Tätä settiä tullaan käyttämään ensi kesänä paljon! Näissä tamineissa tuli jo näyttäydyttyä lapsimessuilla, josta tuliaisiksi päätyi mm. Metsolan ihan kelta-oranssi-ruskea raitajoustis, josta toivottavasti tekeytyy jotain ihanaa päällepantavaa meidän muksuille.

Ei kommentteja: