tiistai 5. marraskuuta 2013

Paitoja ja pipoja, onnistumisen iloja!

Blogi on ollut pitkään tauolla, mutta minä olen OMMELLUT ja saanut valmistakin!

Ompelujumin selvitin ottamalla härkää sarvista ja aloitin helpoilla jutuilla, eli tuubihuiveilla pipoilla.
Lapsille valmistui pipot Liandon oravajerseystä, Metsolan Piraattijerseysta Ainolan ihanasta aurinkoneuloksesta sekä Sari Ahokaisen Kummitusten yöstä ja Lillestoffin sammakosta. Helppoa ja nopeaa, lisäksi lapset tykkää!Paapiin IHANASTA short collection Leaves - jerseystä valmistui itselle pipo ja tuubihuivi. Nuo värit ovat kerrassaan ihanat, tätä settiä on ollut ihana pitää.


Itselleni innostuin tekemään leggingsit Verson Puodin Taimi joustiksesta ja kaava on Onion. Aivan ihana kuosi, mutta joustis ei ole aivan täydellinen materiaali leggingseihin kun siinä ei ole elastaania. Tykkään kuitenkin. Vyötäröllä korkea resori ja ylipitkien lahkeiden lahkeensuu on ihan vain saumuroitu siistiksi. Nämä ovat ihan passelit käyttää esim. korkeavartisten saappaiden kanssa.


Paitoja sarjatuotantona. Naperonutun junajoustis, Majapuun kisut raitahihoin, Sari Ahokaisen Kummisten yö paita joka sopivasti valmistui Halloweeniksi, ja Metsola Kurrejoustis, jossa kuulemma ei ole oravia vaan "roskia" :D Kaikki ovat kokoa 98 ja malli Ottobren 1/13 lehdestä. Pääntiessä on resorikanttaus ja hihansuut ja helma ommeltu hunajakenno-ompeleella.

Siinä osa tuotoksistani. Ihana saada pää auki ompelussa. Eikä tässä vielä kaikki, postailen piakkoin mitä olen itselle saanut valmiiksi.... ;)

Ei kommentteja: